– Szép volt, jó volt, de nem áll meg az élet, és én sem szeretnék ennyinél, természetesen a jövőben tovább gyarapítanám ezt a számot, és gólokkal segíteném győzelemhez a válogatottat – kezdte Ádám Martin a paksifc.hu-nak. – Célom tehát nem titkolt, stabil válogatott kerettag lennék. Elég izgalmas és intenzív találkozó volt.

Ádám a szerbek és az északírek ellen is csereként lépett pályára.

– A szerb egy elit csapat, és ez a tempón is érezhető volt. Személy szerint izgulni nem izgultam, nem vagyok az a típus, sokkal inkább várakozásokkal telinek mondtam volna magam. Úgy érzem, sikerült felvennem a ritmust. Mint már mondtam, soha nem játszottam még ennyi ember előtt, kiváló érzés volt, és remélem, sok ilyen pillanatban lesz még részem. Úgy vélem, a második mérkőzésen is rendben volt minden. Igyekeztem kihozni a maximumot a kapott időből.

Ezúttal többet kellett védekeznem, hiszen a végén már az eredményt próbáltuk tartani, amihez Dibusz nagyszerű védései nagyban kellettek.

– A lényeg azonban, hogy sikerült győznünk, persze a játékon még csiszolni kell, de fontos, hogy pozitívan zárhattuk ezt az összetartást.

A támadó elmondta azt is, milyen véleménnyel volt róla a szakmai stáb.

– Úgy hallottam, összességében pozitív véleménnyel voltak rólam. A pályán rendre próbáltam kihozni a rendelkezésemre álló időből a maximumot. Belfastban úgy éltem meg, talán egy jó passzon múlt, hogy megszerezzem első gólom. Visszatérve: azt mondták, jól dolgoztam, és csináljak továbbra is mindent úgy, ahogy eddig.