Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy kedd este a magyar U17-es válogatott a 90. percben az MTK-s Zuigeber Ákos álomgóljával nyerte meg a norvégok elleni Eb-selejtezőt Telkiben, az elitkör első fordulójában.

Zuigéber Ákos szabadrúgásgólja Norvégia ellen

Ha U17-es válogatott és elitkör, akkor a végén jön a magyar gól: Zuigéber Ákos pazar szabadrúgásával összejött a rendkívül fontos győzelem Norvégia ellen.?? Remek kezdés, így tovább, srácok! ??Részletek: http://bit.ly/2CFLUOx

Közzétette: M4Sport – 2019. március 26., kedd

A srácok nagyon sokat tettek azért, hogy megnyerjék ezt a mérkőzést, de el kell ismerni, hogy szerencsés győzelmet arattunk. A norvégok nagyon labdabiztosan, szervezetten játszottak, roppant erős ellenféllel szemben szereztük meg a három pontot. Védekezésben sok hibát követtünk el, ez a mérkőzés megmutatta, hogy rengeteget kell még fejlődnünk – mondta a norvégok elleni mérkőzést követően Preisinger Sándor szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

A csoport másik mérkőzésén a belgák 1-0-ra legyőzték a bosnyákokat. Szombaton 16.00 órakor a bosnyákok ellen játszik a magyar válogatott.