Szerda este rendezik a Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóit, ahol a Mol Vidi FC 2-1-es előny tudatában fogadja a Ferencvárost. A zöld-fehérek vezetőedzője, Szergej Rebrov a klubhonlapnak elmondta, ugyanúgy készülnek, mint bármely más mérkőzésre, míg a fehérváriak szakvezetője, Marko Nikolic hangsúlyozta, nagy csata várható a visszavágón is, hiszen Magyarország két legjobb csapata találkozik ismét egymással.

Nagy előny, hogy néhány hete játszottunk velük, így frissen ki tudtuk elemezni őket – mondta Szerhij Rebrov a fradi.hu-nak. – 2-1-es előnyben vannak, de lesz elég időnk arra, hogy fordítsunk, természetesen győzni utazunk oda. Az első perctől magabiztosan és céltudatosan kell játszanunk, nem szabad nyomást éreznünk magunkon.

Az előző találkozón megteremtettük a lehetőségeinket, a gond a rögzített szituációknál volt, remélem, ezúttal ez másképp lesz, mi mindent meg fogunk tenni.

A bajnokság mellett a Magyar Kupa is nagy jelentőséggel bír, ez főleg igaz, ha a Vidi ellen lépünk pályára. A szurkolók is roppant kíváncsiak, bármi megtörténhet. Látni akarom az akaratot a játékosokon, mert sokan hisznek a Ferencvárosban, ennek megfelelően kell pályára lépnünk.”

Nikolic kiemelte, jó eredményt értek el a Ferencváros elleni párharc első mérkőzésén, de még csak a munka felén vannak túl, nagy hiba lenne azt gondolni, hogy már eldőlt a továbbjutás kérdése.

„Nagy csata várható a visszavágón is, hiszen Magyarország két legjobb csapata találkozik ismét egymással. Nehéz mérkőzés áll előttünk, de természetesen az a célunk, hogy ott legyünk az elődöntőben. Egyébként is, szinte kivétel nélkül rangadók várnak ránk, hiszen a kupamérkőzés után jön a Honvéd, majd az Újpest elleni bajnoki is, de most a ma esti rangadóval foglalkozunk, és azzal, hogy tovább folytatódjon a nyolc győzelemből és egy döntetlenből álló veretlenségi sorozatunk, hiszen ez ma továbbjutást érne” – mondta a molvidi.hu oldalon a szerb tréner.