A keddi kupanap egyik legnagyobb meglepetését jelentette a másodosztályú ZTE 1-0-s sikere az élvonalbeli és a télen tovább erősödött Puskás Akadémia ellen. A mérkőzést követően a két szakvezető így értékelte a történteket a hajrazte.hu beszámolója szerint.

Artner Tamás (ZTE):Gratulálok a fiúknak, mert igenis kitették a szívüket a pályára. Amit kértünk tőlük, megcsinálták, játékban viszont még kevesebbet mutattunk, mint amit tudunk. Ez a mai már hasonlított az elvárt szinthez és örülök, hogy a végén a szurkolók is örülhettek, remélem a folytatásban is lesz okuk erre. Az elvárásunk az, hogy azt a küzdést, amit ma láttunk, állandósítsuk.

Én pedig már be is fejezhetem az edzősködést, hiszen Pinyő (Pintér Attila- a szerk.) ellen még sosem nyertem edzőként, most ez is sikerült.

Pintér Attila (Puskás Akadémia):Köszönet a zalaegerszegieknek, hogy jó minőségű pályát biztosítottak a mérkőzésre. Rendkívül fegyelmezettek voltunk, mégis az egyetlen megingásunkat kihasználta a ZTE. Mindkét félidőben megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtunk élni velük.

Nagyon kíváncsi vagyok a tizenegyes felvételére, szerintem kabaréba illő büntető volt. A meccsekre pedig egyenlő mércét, egyenlő feltételeket kéne biztosítani a csapatoknak. Mindent megteszünk a visszavágón, de nem tudom hová tenni, hogy amit a kapunktól 17-18 méterre lefújnak faultnak az ellenfélnek, azt mi mért nem kapjuk meg? És ha ugyanazt egyik oldalon lefújja, a másikon meg nem, miért van az úriember a pályán?