A MOL Magyar Kupa 7. fordulójának első mérkőzését rendezték szerdán, 12:30-kor, amikor is két másodosztályú együttes, a Budaörs és a Csákvár nézett farkasszemet Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban.

A találkozón az NB II második helyén álló budaörsiek szereztek vezetést a 21. percben: egy kis szöglet után Marques beadását fejelték középen tovább a hosszúra, ahol érkezett Molnár és mellel juttatta hálóba a labdát a kapu torkából, 1-0.

Nem örülhetett sokáig Márkus Tibor együttese, az NB II-es sereghajtó ugyanis hat perccel később egyenlített. A 27. minutumban Major jobb oldali beadása után Vöröst találta meg a labda 9 méterre a kaputól, majd a támadónak sikerült befordulnia és estében a rövid felsőbe lőtt, 1-1.

Az első játékrész végén pedig el is döntötte a továbbjutás sorsát a Csákvár, amelynél előbb Magyar jobb oldalról érkező beadását követően Papp volt eredményes fejjel hét méterről, majd Major centerezését váltotta gólra Kocsis nagy ziccerben, így 3-1-re nyert Visinka Ede csapata.

Az MK 7. fordulójában 28 mérkőzést jövő hét szerdán rendeznék, kettő összecsapásra jövő hét csütörtökön kerül sor, míg a Bicske–Ferencvárost november 14-én játsszák le.

MOL Magyar Kupa, 7. forduló

Budaörs–Aqvital FC Csákvár 1-3 (Molnár T. 21., ill. Vörös 27., Papp 39., Kocsis 45.)

MOL Magyar Kupa: Elkészült a pontos menetrend – ezt az öt meccset közvetíti a tv