Az egyetlen megyei másodosztályú klub, a Ráckeve a Ferencvárost látja vendégül szombaton, 13.00-tól. Ezt a találkozót, ahogy a MOL Magyar Kupa 6. fordulójának nyitómérkőzését, a Sopron (NB III)-BVSC-Zugló (NB III) párharcot (péntek este nyolctól) is élőben közvetíti az M4 Sport.

Szintén tévés közvetítés mellett játszik a Balassagyarmat (NB III) és a DVTK szombaton 15.00-tól, a Pápa (NB III) és az ETO (NB II) 20.00 órától, a Tiszaújváros (NB III) és a címvédő Budapest Honvéd vasárnap 12.30-tól, illetve a Tiszaföldvár (megyei I. o.) és a MOL Fehérvár FC 15.00 órától.

Az MTK a megyei I. osztályban vitézkedő 43. sz Építők SK vendége lesz szombaton 15.00-tól, ugyanebben az időpontban játszik a Budafok is a Moháccsal (megyei I. o.), a ZTE a Mezőkeresztessel (megyei I. o.), a Kisvárda a Kecskéddel (megyei I. o.), az Újpest az Iváncsa (NB III.) együttesével. Vasárnap 15.00-tól a Toponár SE (megyei I. o.) vendége lesz a Puskás Akadémia, míg a tavalyi döntős Mezőkövesd ugyanekkor a Mándok ellenfele lesz – írja az mlsz.hu.

A legnagyobb távot a megyei I. osztályban szereplő Fehérgyarmat csapatának kell megtennie, amely az autóval 404 kilométerre lévő, szintén megyei I. osztályú Bátaszék vendége lesz szombaton 15.00-tól.

Minden párharc kezdési időpontja elérhető az MLSZ adatbankjában.

MOL Magyar Kupa: Megye II-es csapathoz utazik a Fradi, Tiszaföldvárra a Vidi – itt vannak a párosítások