Elsőre rendkívül ijesztő balesetet szenvedett a Vasas-FTC Magyar Kupa-döntő 89. percében Lovrencsics Gergő, aki egy fejpárbajt követően ájultan terült el a füvön. Kórházba szállították, de szerencsére később már biztató hírek érkeztek róla.

A magyar válogatott szélsővel a kórházi ágyán készített interjút a Fradi Média. Ebből idézünk az alábbiakban.

 

Kezdjük a legfontosabbal, hogy vagy?

Köszönöm, jól vagyok, tiszta a tudatom, és bár kívülről talán úgy tűnt, végül az orrom sem tört el. A CT sem mutatott ki semmit. Az orvosok szerint azonban holnap estig bent kéne maradnom, vár rám még pár vizsgálat, de én már ma nagyon mennék haza.

Ijesztő látvány volt, egy ország aggódott érted!

Tudom, néztem a netet, de jöttek az sms-ek is. Itt szeretném megköszönni mindenkinek az aggódást. A Fradistáknak, és szó szerint mindenkinek, mert kaptam féltő hívást Haladás, Újpest, Vasas szurkolóktól egyaránt.

A pályán pár játékos el is sírta magát, annyira rémisztőnek tűnt a helyzet.

– Még éjjel visszanéztem az egészet, valóban ijesztő volt. Láttam Remilit, Korcsmárt is sírni, meghatott az egész, ahogy a társaim is viselkedtek, ahogy nekem ajánlották a győzelmet. Jól esett, jól esik, tényleg köszönöm.

Hibázott valaki az ütközésnél?

Nem, ez benne van a futballban. Beni (a Vasas játékosa, Murka Benedek – a szerk.) írt nekem és szeretném, ha mindenki tudná, nem haragszom rá, nagyon maga alatt volt, de nem tehet róla.

TOVÁBB: A teljes interjú itt olvasható – kattints!