I. félidő:

Jó iramú, küzdelmes, bár kevés helyzetet hozó volt az első játékrész. A Fehérvár végig mezőnyfölényben futballozott, de nem tudott mégsem a bátran, ráadásul több mint 4000 szurkoja által végig űzött-buzdított Szeged fölé nőni igazán.

A 25. perc hozta az első komolyabb helyzetet: Rus jobbról adott be, Petrjak először nem találta el a labdát, másodjára viszont belepöckölt, ám Aleksic bravúrral védeni tudott. A 30. percben Petrjak beadásánál Pantic meg tudta előzni a szegedi kapust, a labda felpörgött, majd a Chelsea kölcsönjátékosa középre adott, de az üresen tátongó kapu elé nem érkezett senki.

II. félidő:

A fordulás után sem változott a játék képe, a Szeged nagyot küzdve verte vissza a fehérvári akciókat, miközben szórványos kontrákat is vezetett. A 69. percig nem is igaszán jutott el nagy helyzetig a vendégcsapat, ekkor Zsóri a csereként beállt Kovács István remek indítása után került ajtó-ablak helyzetbe, de belelőtte a labdát a kapusba, úgy, hogy az még csak ki sem pattant Aleksicről. Bár ezt a helyzetet végül visszafújta a bíró, így is hatalmas ziccer volt!

A 71. percben Pátkai egy szöglet után kipattanó labdát kapásból vágott nem sokkal a léc fölé.

A 85. percben aztán jött a hidegzuhany az óriásit küzdő hazaiak számára: Mogát látta szabálytalannak a játékvezető Futáccsal szemben, második sárga és 11-es következett. A büntetőt elvégző Futács lövését azonban remekül védte Aleksic, maradt a 0-0, ám tíz emberrel folytatta a Szeged.

A Fehérvár kihagyott tizenegyese a Szeged elleni kupameccsen

Úgy tűnik, ez a hosszabbításos meccsek és az NB II-es csapatok napja a Magyar Kupában!A címvédő MOL Fehérvár FC még tizenegyest is rúghatott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni kupameccs hajrájában, de Futács Márkó kihagyta a büntetőt, így gól nélküli döntetlen született a rendes játékidőben, jöhet tehát a 2×15 perces hosszabbítás.Élőben a meccs: http://bit.ly/34OF8Ce.

Közzétette: M4Sport – 2019. december 3., kedd

Hosszabbítás:

Nagy erőket mozgósított a Vidi emberelőnyben a győztes gólért, de végül “segítséget” is kapott hozzá: a 103. percben, Kovács beadása után Kárász fejéről pattant a labda a saját kapujába – öngól (0-1).

A Fehérvár vezető gólja a Szeged elleni kupameccsen

103 percig bírta a címvédő ellen a hatalmas akarással küzdő Szeged-Csanád Grosics Akadémia, végül azonban felőrölte a Tisza-partiakat a MOL Fehérvár FC, amely Kárász Krisztián balszerencsés öngóljával szerzett vezetést a hosszabbítás első félidejének hajrájában.

Közzétette: M4Sport – 2019. december 3., kedd

A hajrában még Kovács lövését, majd Petrjak ziccerét is védte a remekül teljesítő Aleksic. 1-0-ra győzött így egy öngóllal a címvédő MOL Fehérvár, így bejutott a Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé.

Magyar Kupa, 8. forduló:

Szeged-Csanád Grosics Akadémia (NB II) – MOL Fehérvár FC 0-1 (Kárász 103. – öngól) – hosszabbítás után

Összeállítások és a meccs minden fontos mozzanata itt! 


Korábban:

MTK-Diósgyőr 1-0 – hosszabbítás után