A Fradi félóra elteltével kétgólos előnyre tett szert. A 17. percben Dudu rossz helyre fejelt labdájára Katona csapott le, Vargához továbbított, majd a tizenhatoson belül önzetlenül Baturinának passzolt, aki közelről nem hibázott. A 32. percben Baturina passzából Katona talált be, ezzel megszerezte első fradista gólját.

Fordulás után az 52. percben Heister beadása után Baturina fejelt a ráckeveiek kapujába. Négy perccel később ismételt Heister laposan érkező beadása után Zubkov lőtt gólt. Egy óra elteltével a ráckeveiek egy szemre is tetszetős támadás végén Csonka mentett a felfutó Tóth elől. A hajrában Tóth készítette le lövésre a labdát Markovicnak, próbálkozását Bogdán védte.

Az utolsó percekben még Varga és Skvarka is eredményes volt, valamint Markovic megszerezte a becsületgólt és beállította a végeredményt, így a Fradi bejutott a 7. fordulóba, a legjobb 64 közé.

Ráckeve-Ferencváros 1-6 (Markovic 86., ill. Baturina 17., 52., Katona B. 32., Zubkov 56., Varga 80., Skvarka 81.)

Ráckeve: Zelei – Tóth R., Dudu, Gyurcsányi, Kalmár (Földi 77.) – Agócs, Huszárik – Tóth D., Markovic, Kiss (Márkus 61.) – Kenesei (Tóth J. 71.)

Ferencváros: Bogdán – Csontos, Vécsei, Heister – Csonka, Skvarka, Katona (Molnár T. 64.) – Varga, Laidouni, Zubkov – Baturina