Hamar megszerezte a vezetést a találkozó előtt jóval esélyesebbnek tartott MTK Budapest: a 9. percben Kovácsréti tartotta meg a labdát, Miovskihoz passzolt, majd kiugratta Grozavot, aki gyönyörűen lőtte ki a bal alsó sarkot. Tíz perc múlva kétgólosra nőtt a fővárosi kék-fehérek előnye: Miovski vette mellre a labdát, és 18 méterről ollózva gyönyörű gólt ragasztott Nagy kapujába.

A 34. percben Kovácsréti tette vissza a labdát Alhónak, aki visszasarkazta Miovski elé, a macedón támadó az üres kapura nem hibázott. A félidő lefújása előtt Kovácsréti egy csel után kilőtte a hosszú sarkot, így 0-4-el mentek pihenni a felek.

Fordulás után egy rosszul hazatett labdát fülelt le Kovácsréti és szépen elgurította Nagy mellett a labdát, amely utat talált a hazaiak kapujába. A sényőiek becsülettel próbálkoztak a szépítés érdekében, de különösebb veszélyt nem jelentettek Somodi kapujára. A 69. percben Herrera beadása után Vancsa fejelhetett volna, de a védők blokkoltak, a lepattanót Kosznovszky lőtte a kapuba. Két perccel később szépíthetett volna a Sényő: egy labdaszerzés után Toldi lövését védte Somodi, a kipattanót Vámos mellé lőtte.

Ami az egyik oldalon kimaradt, a másikon bement: Vancsa hosszú métereken át vezette a labdát, egy védőt becsapva pedig a rövid alsóba gurított. A 84. percben megszerezhette volna újabb gólját Vancsa, ám nem sikerült átemelnie a labdát Nagy felett, így az MTK magabiztos játék mellett látványos gólokkal, 7-0-s sikerrel jutott a legjobb 32 közé.

MOL Magyar Kupa, 3. forduló

Sényő-Carnifex FC-MTK Budapest 0-7 (Grozav 9., Miovski 19., 34., Kovácsréti 42., 46., Kosznovszky 70., Vancsa 73.)

Sényő-Carnifex FC: Nagy – Schmidt (Vámos – a félidőben), Tóth, Szilvási (Farkas – a félidőben), Bodó, Barta (Orosz – a félidőben.) – Páll, Jócsák (Lakatos, 70.), Klepács (Kalocsai – a félidőben), Fenyőfalvi – Toldi

MTK Budapest: Somodi – Alho (Kaka 61.), Perkovic, Nagy Zsombor, Nagy Barnabás (Herrera 57.) – Palincsár, Weir, Kocsis – Kovácsréti (Drljo 70.), Miovski (Kosznovszky – a félidőben), Grozav (Vancsa – a félidőben)