A találkozót élőben közvetítette az M4 Sport: 7,1 %-os közönségarányával és 275 ezres nézettségével a nap legnépszerűbb sportműsora lett a hazai sportcsatornák között. A kupadöntő alakulására is sokan voltak kíváncsiak: 649 ezren kapcsoltak legalább egy percre a csatornára a közvetítés ideje alatt. A férfiak körében 12,1%-os közönségarányt ért el a közvetítés, amit 203 ezer férfi nézett, ezzel körükben a mérkőzés idejében az M4 Sport volt a legnézettebb csatorna – írja az MTVA sajtóközleménye.

A győztes gól szerzője, Djordje Kamber az M4 Sportnak adott interjújában megköszönte a Puskás Arénába kilátogató szurkolók biztatását és puszit küldött a tévéképernyő előtt ülőknek is, akikről akkor még nem is sejtette, hogy 275 ezren voltak.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ennyien figyeltek ránk, a lehetőségekhez képest a stadionban is sokan, fantasztikus érzés volt. Örülök, hogy a tévénézők körében is népszerű volt a kupadöntő, remélem, nemcsak a Honvéd-szurkolóknak, hanem a semleges nézőknek is izgalmas és emlékezetes estét produkáltunk” – tette hozzá a Honvéd 36 éves labdarúgója, miután a mérkőzés másnapján szembesült a nézettségi adatokkal.

A labdarúgó NB I 27. fordulójának minden mérkőzése élőben lesz látható az M4 Sporton és az m4sport.hu-n:

Június 5. péntek

20.00: DVSC-KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

Június 6. szombat

16.55: MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC-PAKSI FC

19.00: MOL FEHÉRVÁR FC-KISVÁRDA MASTER GOOD

21.05: ÚJPEST FC-BUDAPEST HONVÉD

Június 7. vasárnap

18.55: ZTE FC-PUSKÁS AKADÉMIA FC

21.05: FERENCVÁROSI TC-DVTK