A Magyar Kupa forduló legnagyobb meglepetését okozva a Békéscsaba kiejtette a Ferencvárost. Ahogy arról beszámoltunk, a Békéscsaba 18 éves kapusa, Uram János 16 védésével egyértelműen a meccs hőse volt és kulcsszerepe volt a Fradi meglepő kiesésében.

A fiatal kapus már két évvel ezelőtt debütált a felnőttek között, hiszen a csabaiak akkori edzője Boér Gábor olyan tehetségesnek találta, hogy az első csapathoz hívta, és 16 évesen már tétmérkőzésen védette is.

A mostani Fradi elleni bravúr után a csabaiak hőse, a többször emberfeletti teljesítményt nyújtó Uram János az M4 Sportnak értékelte a látottakat. A fiatal hálóőr azt is elmondta, hogyan tudott ilyen emberfeletti teljesítményt nyújtani a zöld-fehérek ellen a szerdai játéknapon.

Uram két talán legnagyobb védése a mérkőzésen:

Uram János két bravúrja a Békéscsaba–Ferencváros kupameccsen

Sokat köszönhet a Békéscsaba a 18 éves Uram Jánosnak, aki bravúrt bravúrra halmozott a Fradi ellen megnyert kupameccsen. Nehéz választani, de talán ez volt a két legnagyobb védése. 🇭🇺⚽️🧤

Közzétette: M4Sport – 2019. december 4., szerda

A Ferencváros elleni meccs mindig egy hatalmas rangadó. Nem tudok mit mondani. Gratulálok a csapatnak, mindenki nagyot küzdött – kezdte Uram az M4 Sport kamerái előtt, aki a bajnokságban mindösszesen négyszer volt kezdő.

Felfoghatatlan érzés, ami ma történt velünk. Nagyon sokan kilátogattak a mérkőzésre, nagyon jól szurkoltak. Számomra az év meccse volt. Nem tudom, hogy ez kívülről hogy látszódott, de én nagyon élveztem az egészet.

Szenzáció: 18 éves kapusa 16 védésével ejtette ki a Fradit a Békéscsaba a kupából