Ahogy arról beszámoltunk, a héten az ötödik bajnokiját is megnyerte (a Monza ellen) az olasz másodosztályú Pisa kedden, kezdőcsapatában az először kezdő és végig a pályán lévő Nagy Ádámmal.

A toszkánai gárda így hibátlan mérleggel rendelkező listavezetőként várja a folytatást, amelyre vasárnap kerül sor: Nagy csapata a legendás Giuanluigi Buffont is foglalkoztató Parma vendége lesz délután.

Szép az 5-ből 5 győzelem és nagyon örülünk is neki. De az út még hosszú, az tény, hogy jól kezdtünk és legutóbb egy erős ellenfelet is megvertünk, fontos három pontot szerezve. De van még miben fejlődnünk, például 10 ember ellen játszva sokkal többet kellene birtokolnunk a labdát, persze az eredmény az elsődleges.

Volt 2-3 olyan helyzetünk, amit ha kihasználunk, lezárhattuk volna a meccset, de nem tettük meg, így izgalmas lett a vége. Sajnálom, hogy egyelőre csak a stadion 50 százalékában lehetnek nézők és remélem, hamarosan teljesen megnyithat majd a mi arénánk is. Parmában kemény csata vár ránk, ahol néhány dologban előre kell majd lépnünk, mert ott is győzni akarunk! – tekintett a tuttopisa.com oldalán már előre a magyar válogatott középpályás, aki a nyári átigazolási időszak hajrájában tért vissza Angliából Olaszországba.

Lovrencsics: “Fájt nagyon ez a döntés, de elfogadtam” – interjú a Fradiról, a magyar foci Zrínyijéről és a kellemetlen üzenetekről