Mint ismeretes, június 30-ig érvényes a jelenlegi, fél évre szóló szerződése Dzsudzsák Balázsnak az Egyesült Arab Emírségekben, nemrég a magyar válogatott csapatkapitánya azonban jelezte, van esély arra, hogy hosszabbítson az Al Ain együttesével.

A 33 éves légiósnak június elsején kellett volna visszatérnie a közel-keleti országba, de a jelek szerint erre még nem került sor, egy csütörtöki közösségi története szerint Dzsudzsák egyelőre még Magyarországon tartózkodik. Így az is kérdéses, hogy a június 20-i csapattalálkozón egyáltalán ott lesz-e majd a támadó.

Az emírségekbeli sajtóhírek szerint kicsi is az esélye annak, hogy Dzsudzsák továbbra is a helyi élvonal második helyén álló gárda játékosa maradjon.

Az Al Ittihad Sport szerint a magyar szélsővel már nem számolnak a klubjánál, sőt, az utódját is keresik a portugál vezetőedző, Pedro Emanuel vezetésével, méghozzá egy olyan futballista személyében, aki Dzsudzsákhoz hasonlóan a bal és jobb szélen is bevethető.

Sokatmondó lehet, hogy egy, a hivatalos klubhonlapon megjelent sajtószemlében is felbukkan a Dzsudzsák várható távozásáról szóló hír.

A legutóbbi hírek szerint Dzsudzsák fizetését megfelezhetik, iránta három emírségekbeli csapat is érdeklődik, és mivel lejár a szerződése néhány héten belül, átigazolási díjat sem kellene érte fizetni.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: