Szezonbeli második győzelmét aratta a Németh Antal irányította DAC a szlovák élvonalbeli bajnokságban, miután a 6. fordulóban 3-0-ra nyert a Pohronie vendégeként. A háromgólos dunaszerdahelyi sikerben főszerepet vállalt az együttes magyar válogatott középpályása, Schäfer András, aki kezdőként végigjátszotta a mérkőzést.

A 21 éves, 9-szeres magyar válogatott játékos remek teljesítményt nyújtva, góllal és gólpasszal vette ki a részét a sikerből. Előbb a 13. percben egy védelmi hibát használt ki, miután a védőknek nem sikerült felszabadítani.

Fordulás után két gyönyörű akcióval vétette észre magát Schäfer, majd a 81. percben a félpályánál szerelni sem tudták, kiugratása után pedig Zuberu alakította ki a 0-3-as végeredményt.

Schäfer, aki tagja a magyar válogatott szeptemberi vb-selejtezőkre készülő keretének, a szezonban öt bajnokin lépett pályára, ezeken két gólt és ugyanennyi gólpasszt jegyzett.

Schäfer a vb-selejtezőkről: “Pár éve ez még nevetséges lett volna, de miután a németeknek kellett teperniük a döntetlenért, komolyan mondom”