A magyar válogatott Hahn János góllal járult hozzá a Dunaszerdahely 2-0-s győzelméhez az FK Pohronie ellen a szlovák labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján.

Az FC DAC honlapja szerint a szeptember elején igazolt csatár a 35. percben egy labdaszerzés után közelről lőtt a hálóba, és ezzel beállította a végeredményt. A 83. percben lecserélt Hahn a harmadik gólját szerezte a szlovák élvonalban. Az ugyancsak válogatott Schäfer András az 58. percben lépett pályára. A Dunaszerdahely sorozatban harmadszor nyert és a tabella negyedik helyén áll. (MTI)

Így nyert a DAC, Hahn gólja 1:51-től

Az Eszék 1-1-es döntetlent játszott a Gorica otthonában a horvát bajnokság 18. fordulójában. A vendégeknél a kezdőcsapatban kapott helyett Kleinheisler László, akit a 61. percben a második sárga lapját követően kiállított a játékvezető.

A Kiss Tamást foglalkoztató Cambuur 6-1-es vereséget szenvedett otthon a Vitesse-től a holland élvonal 15. fordulójában, a magyar szélső nem jutott szóhoz.

Stöger: “Nem csak az én döntésem, hogy igazolunk-e támadót”, Carrillo: “Érzem, hogy napról napra fejlődünk” – edzői értékelések