Egybehangzó szerb sajtóorgánumok (Mozzartsport, valamint az Alo.rs és a Hotspot.rs is) arról számoltak be, hogy a Partizan Belgrád úgy döntött, hogy végleg megvásárolja Holender Filip játékjogát a svájci élvonalbeli Luganotól.

Nagyon elégedettek vagyunk Holenderrel, ezért úgy döntöttünk, hogy megvásároljuk. Olyan játékos, aki kiérdemelte a státuszát a klubnál, mivel rendkívül elkötelezett, és nagyon sokat tesz a csapat sikereiért, ezért megvásároljuk a svájciaktól, és aláírjuk a szerződést. Nagyon elégedett a csapattal, tisztában van vele, hogy remek klubban játszik, és lehetőséget kapott arra, hogy régi fényében mutassa meg magát. Úgy gondoljuk, hogy jó munkát végez. Egy olyan játékosról van szó, aki a magyar válogatott alapembere és ott lesz majd a jövő évi Európa-bajnokságon, amely gazdaságilag jelentősen megemeli a belefektetett pénzt – mondta a Partizan Belgrád sportigazgatója, Milos Vazura.

Az Alo.rs megerősíti a csakfoci.hu korábbi információit, a szerb lap is úgy tudja,

a Partizan 450 ezer eurót fizetnek a Luganonak, hogy véglegesítse az átigazolást.

Holender idén októberben került kölcsönbe a Partizanhoz Luganotól, és remek teljesítményt nyújtott: 7 tétmeccsen 3 gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt jegyzett.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

A Mezőkövesd ajánlatot tett a korábbi NB I-es légiósnak – hazai átigazolási hírek