Balogh Botondnak a keddi, Vicenza elleni, idegenben 1-0-ra megnyert találkozó volt a harmadik fellépése a bajnokságban (végig a pályán volt a hátvéd), összességében pedig a negyedik a szezonban, ha a Lecce elleni, még augusztusban megrendezett Olasz Kupa-mérkőzésen játszott negyedóráját is beleszámítjuk. A fiatal játékos legutóbb tavaly novemberben szerepelt klubjában, azóta maximum a kispadig jutott.

A Tuttomercatoweb ír arról, hogy a Serie B-ben a 12. helyen álló Parma 2002-es születésű magyar válogatott védője “az idény során nem igazán találta meg a remélt folytonosságot klubjában, többek között a teljesítményét befolyásoló fizikai problémák miatt, de a legutóbbi biztató teljesítménye után úgy tűnik, a magyar légiós újra rálelt a lelkesedésre és az önbizalomra csapatában”.

Erről árulkodhat legalábbis a portál szerint az Instagram-profilján megjelent üzenete:

Nagyon boldog vagyok, hogy 4 hónap után újra pályára léphetek, de még büszkébb vagyok az eredményre és a csapat teljesítményére. Soha nem adjuk fel!

– írta a soproni születésű bekk, aki 2019 nyarán igazolt az MTK-tól Olaszországba, és tavaly novemberben, a San Marino elleni vb-selejtezőn a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

EL-sorsolás: Orbánékra olasz csapat vár, a Barcelonára német – a párosítások