Múlt hét pénteken vált hivatalossá, hogy az iráni első osztályban szereplő Sepahan FC közös megegyezéssel szerződést bontott a 36-szoros magyar válogatott középpályással, Koman Vladimirral, aki 2018 nyara óta erősítette a klubot, a Transfermarkt statisztikája szerint ez idő alatt 34 tétmeccsen 3 gól és 4 gólpassz volt a mutatója.

Az iráni klub már ekkor megszellőztette, hogy a 31 éves játékos az egyik arab bajnokságban folytathatja pályafutását,

hétfő este pedig hivatalosan is eldőlt, hogy Koman az egyesült arab emírségekbeli Hatta Clubhoz igazol,

így Dzsudzsák Balázs után – aki az előző években az Al-Wahda, az Ittihad Kalba és az Al Ain együttesénél is megfordult – újabb magyar válogatott játékos fog játszani ebben a ligában

Az 1981-ben alapított klub a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánított előző idényben a 13. helyen végzett a 14 csapatos ligában. Vezetőedzője 2019 májusa óta a 45 éves görög szakember, Hrisztosz Kontisz, aki korábban az Olympiakosznál is dolgozott asszisztensedzőként és öt meccs erejéig megbízott vezetőedzőként is. A Transfermarkt szerint a keret legértékesebb tagja Koman lett a 400 ezer euróra becsült piaci értékével, őt követi 275 ezer euróval Lahej Saleh Haboush Salbookh Alnofall.

#حتا يوقع مع اللاعب المجري فلاديمير كومان لموسم واحد قادما من سيباهان الايراني

(null)