Megszerezte első gólját az Omonia Nicosia színeiben Lang Ádám. A magyar válogatott védő az első félidő hosszabbításában, egy szabadrúgás után a kipattanót követően volt eredményes az Aris elleni bajnokin vasárnap.

Már régóta vártam erre a gólra. Már akkor éreztem, hogy gól lesz, amikor Lecjaks szabadrúgáshoz készülődött. Szerencsém volt, mert jó helyen álltam. Ez volt az első gólom az Omonia színeiben, és fontosnak mondhatom, mert az első félidő utolsó percében lőttem. Nagyon más érzés kétgólos előnnyel az öltözőbe menni, mint eggyel – kezdte a kerkida.net-nek Lang Ádám, aki kiemelte azt is, fontos volt, hogy újabb mérkőzést hozzanak le kapott gól nélkül – Nagyon fontos volt, hogy nem kaptunk gólt, ami a csapat érdeme, beleértve a védekezésbe besegítő támadókat és védőket. Az Aris nagyon jó, agresszív csapat, egyénileg is minőségi szintet képvisel, nem véletlen, hogy a harmadik helyen áll a tabellán.

Langék csütörtökön az azeri Qarabaggal játszanak a Konferencia Ligában, majd jövő hétfőn a Paulo Vínicust foglalkoztató APOEL Nicosia elleni derbi következik.

A futballban mindig a következő meccs a legfontosabb. A Konferencia Ligában célunk, hogy jól szerepeljünk a Qarabag ellen, és amikor eljön az idő, akkor az APOEL-re fogunk koncentrálni. Afelől persze nincs kétség, hogy egy érzelmekkel teli, feszült meccs lesz. Mindenki ismeri ennek a párharcnak a történetét, és azt is, mit jelent ez a mérkőzés.

Lang 2019 júliusában igazolt az Omoniához, a közel két és fél év alatt 81 tétmérkőzésen lépett pályára a ciprusi csapatban, és ez volt az első gólja a helyi élvonalban.