Az átigazolási hajrában, pár nappal a piaci zárást megelőzően tett konkrét lépést a Newcastle Szalai Attila megszerzésének ügyében: a török Fanatik úgy tudja, hogy miután a Premier League-klub a hírek szerint lemaradt Sven Botmanról (Lille) és Diego Carlosról (Sevilla) is, harmadik célpontja, a magyar bekk felé fordult.

A Newcastle kerete a téli átigazolási időszakban az angol szélsővédővel, Kieran Tripperrel és az új-zélandi csatárral, Chris Wooddal bővült már, de mindenképpen akarnak egy középhátvédet is igazolni.

Az angol és spanyol médiában megjelent hírek szerint az angolok 20 millió eurót ajánlottak a Fenerbahçénak a 23 éves védőért, az isztambuli klub vezetősége pedig inkább a magyar válogatott futballistát adná el most, mint a szintén igen keresett dél-koreai Min-jae Kimet. A Fenerbahce azonban még nem teljesen elégedett állítólag a Newcastle által ajánlott összeggel, így még folytatódnak az egyeztetések.

A hír azután látott napvilágot, hogy a minap az is megjelent, mely szerint a Fener csak a nyáron engedné el a bekket, ám lehet, hogy a Newcastle ajánlata mégis meggyőzi a törököket.

Egy új igazolás miatt Dárdai mégis távozhat Berlinből – hazai átigazolási hírek