Feldühítette a csapat szurkolóit a Hertha BSC magyar védője, Dárdai Márton, aki a Borussia Mönchengladbach elleni hétvégi találkozón, vesztes állásnál nevetgélt a kispadon Dedryck Boyatával.

Miután a középső védőhöz is eljutottak az éles kritikák, hétfőn a közösségi oldalán kért bocsánatot a drukkerektől.

– Akik ismernek, tudják, hogy mindig is mindent beleadtam ezért a klubért, és természetesen ezután is így lesz. Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen veszélyes helyzetben vagyunk, és a csapattal együtt mindent megteszünk, hogy kilábaljunk ebből. Ez a pillanat semmiképpen sem tükrözi a jelenlegi helyzethez való hozzáállásomat – idézi  a 20 éves játékost a zeit.de.

Mint ismert, a Hertha végül 2-0-ra elveszítette a találkozót, ezt követően pedig menesztették a csapat éléről Tayfun Korkut vezetőedzőt, aki épp Dárdai Márton édesapját, Dárdai Pált váltotta a szezon közben. A védő Korkut érkezését követően mindössze 58 percet játszott a Bundesligában, több alkalommal pedig még a meccskeretben sem kapott helyet. A Hertha kilenc meccse nyeretlen a német élvonalban, legutóbbi öt bajnokiját elveszítette, így már a kiesést jelentő 17. helyen áll.

Zidane a Real kulcsemberével érkezhet a PSG-hez, Tuchel nem hagyja el a süllyedő Chelsea-t – külföldi körkép