A csakfoci.hu információi szerint eldőlni látszik, hol folytatja pályafutását a szerződésbontással szabadon igazolhatóvá vált korábbi U21-es válogatott, Kocsis Gergő. Honlapunk július elején, elsőként számolt be arról, hogy a védekező középpályás és védő posztján is bevethető játékos szerződést bontott a szlovák élvonalban szereplő DAC csapatával.

Értesüléseink szerint Kocsis az elmúlt hetekben az egyik budapesti klubnál edzett, illetve több nemzetközi és hazai csapat neve is felmerült esetleges kérőjeként, de konkrét ajánlatig a cseh élvonalbeli MFK Karvina jutott el.

Úgy tudjuk, az informális egyeztetések az elmúlt napokban is folytak a felek között, valamint a 24 éves játékos már Csehországban tartózkodik, ahol a csütörtöki napon tárgyal a bajnokságban utolsó helyen álló cseh klubbal a szerződés részleteiről, és orvosi vizsgálaton vesz részt a cseheknél. Amennyiben az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatok során mindent rendben találnak nála, akkor véglegesítik az átigazolást.

A játékos két évre szóló szerződést írhat alá.

Nem az egyetlen magyar

A csakfoci.hu elsőként közölt hírének megfelelően, a nyári átigazolási időszakban a lejáró szerződése miatt szabadon igazolhatóvá vált Bobál Dávid is Csehországba igazolt. A Honvéd korábbi hátvédje végül a Dukla Prahánál kötött ki, ahol három évre kötelezte el magát.

FRISSÍTÉS! A cseh klub bejelentette Kocsis érkezését.