A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei játékvezetői testület tagja, Molnár Kira – aki az őszi idényben az első osztályban is bemutatkozott asszisztensként, mindemellett a Nyíregyháza Spartacus NB II-es női csapatában futballozik – vasárnap este tűzoltásban jeleskedett és akcióhősöket lepipálva lépett a tettek mezejére – írja a szabolcsfociinfo.hu.

A tunyogmatolcsi autókereskedésben egy kisteherautó műszerfala kapott lángra, a szolgálaton kívüli rendőr édesapjával éppen arra közlekedő ifjú hölgy pedig nem tétovázott: a három méter magas kerítést leküzdve, poroltót ragadva elhárította a nagyobb veszélyt.

– Fehérgyarmatra mentünk, észrevettem, hogy az út jobb oldalán valami világít – taglalta a történteket Molnár Kira. – Volt bennünk kis bizonytalanság, hogy pontosan mi is ez, aztán csak úgy döntöttünk, hogy megnézzük: amikor közelebb értünk láttuk, ég a teherautó. Átmásztam a kerítésen és oltani kezdtem, hál ’istennek teljes mértékben sikerült, mire kiértek a tűzoltók éppen csak füstölt. Egyértelmű volt, hogy valamit csinálni kell, nehogy komolyabb probléma legyen, a tulaj pedig megköszönte a segítséget.

Molnár Kira oltotta a tüzet. Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Fradi: A BL-csodacsapat edzője és a Barcelona korábbi trénere is a jelöltek között – sajtóhír