Első helyen végzett a másodosztályban, így újoncként vágott neki a szerb élvonalnak a magyar tulajdonban lévő Topolya a 2019/2020-as idényben. Az utánpótlására építő vajdasági csapat a bajnokság nyitányán a Vozdovac vendégeként 2-1-es győzelmet aratott, majd a Mladost Lucani ellen 5-1-re nyert Topolyán, a Spartak Suboticát pedig egy félidőt emberhátrányban játszva, idegenben múlta felül 2-1-re.

A Topolya szombaton az Európa Liga 2. selejtezőköréig jutó Cukarickit fogadta. A találkozó mindkét együttes számára nehezen indult, kevés volt a helyzet – derült ki a pannonrtv.com összefoglalójából. A játékosok igyekeztek megtörni az ellenfél játékát. A vendégek többet támadtak, viszont a TSC védelme jól működött, ebben fontos szerepe volt Filipović kapusnak. Az 54. percben jött az első találat. Dejan Milićević kiváló helyzetből szerezte meg a vezető, később pedig a végeredményt meghatározó TSC-találatot.

1-0-s győzelmével a Topolya a tabella élére állt, 3 ponttal megelőzte az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Vojvodina-Crvena Zvezda kettőst, és 6-tal a két mérkőzésnyi “hátrányban” lévő Partizant.

Palágyi Szabolcs, a TSC klubigazgatója a vajdasági portálnak elárulta, a rájátszásba kerülés a célja a csapatnak.

– Szeretnénk minél hamarabb olyan pozíciót elérni, amely biztosítja számunkra a play-off szereplést. Most már, ahogy ezen a mérkőzésen is túl vagyunk, reméljük, hogy a csapat ezt el is fogja érni.

“A Fraditól nem menekülünk”; “Több Tadicsunk is van” – interjú a Szerbiában bajnok magyar klub tulajdonosával