Koman Vladimir idén augusztus közepén igazolt az emírségekbeli al-Hatta együtteséhez, ahol a szezonban összesen 7 tétmeccsen lépett pályára, és egy gólpasszt jegyzett. Sajtóhírek szerint azonban úgy tűnik, négy hónap után távozik az araboktól.

A dubaisports.ae információi szerint kérdésessé vált a 36-szoros magyar válogatott középpályás sorsa, így könnyen elképzelhető, új csapatot kell néznie magának.Mellette a két légiós, a zambiai csatár, Mwape Musonda és a kolumbiai középpályás, Kevin Londono sorsa is bizonytalan.

A lap hozzáteszi, az al-Hatta szerb sportigazgatója, Vladimir Vermezovic a télen szeretné megerősíteni a keretet, mivel a csapat egy megszerzett ponttal az utolsó helyen áll a tabellán, és nagyon korán búcsúzott az Arab-félsziget és a Perzsa-öböl országainak focitornájától, azaz a Gulf Nemzetek Kupája idei kiírásától.

Az U20-as világbajnoki bronzérmes középpályás több klubnál megfordult, az Egyesült Arab Emírségeket és Iránt megelőzően játszott Törökországban, Oroszországban, Olaszországban és Franciaországban is. Koman a második magyar válogatott játékos, aki pályafutása során játszott az emírségekbeli bajnokságban. Előtte Dzsudzsák Balázs után elmúlt években az al-Wahda, az Ittihad Kalba és az al-Ain együttesét erősítette.