Újra összeállt Dárdai Pál fiaiból és barátaiból álló álomcsapata. A Hertha BSC magyar edzője családjával együtt a hagyományoknak megfelelően szülőfalujában, Véménden ünnepelt – írja a Ripost.

Dárdai és családja az elmúlt évekhez hasonlóan újév második napjáig a Balaton-parti házában tölti a téli pihenő nagy részét. Onnan indulnak el rokonokat látogatni, Budapesten színházi előadásokat néznek, valamint karácsony után a család hagyományosnak mondható véméndi programja idén sem maradhatott el.

Idén is a Herthát irányító magyar szakember baranyi szülőfalujában az édesapja, idősebb Dárdai Pál emlékére rendeztek egy kispályás futballtornát, amelyet a helyi iskola tornatermében bonyolítottak le.

View this post on Instagram

Family First🥇☝🏻

A post shared by Official Marton Dardai (@marton.dardai) on

Mindig december 27-én rendezünk egy kisebb focitornát az iskola tornatermében. A csapatok közül játszik a “Dárdai Team” is, köztük én is, a fiaim, és más barátok és családtagok. Mindig örömmel tölt el minket, hogy a falubeliek megtekintik a mérkőzéseket, aztán a végén mind együtt iszunk és eszünk – mondta korábban a klub honlapján megjelent karácsonyi interjúban a magyar szakvezető.

A győztes Dárdai-csapatban, Hertha-mezben együtt focizott Dárdai Pál, és mindhárom fia, Palkó, Márton és Bence.

Palkó 19 éves, már a Hertha felnőtt csapatában is bemutatkozhatott, valamint pályára lépett a német U20-as válogatottban. Márton 16 éves, belső középpályás és védő, a Hertha U17-es csapatában, és a német U17-as nemzeti csapatban is játszik.

Végül Bence – 12 éves, csatár, jelenleg a Hertha U14-es együttesét erősíti.

Rebrov sem TOP 100-as, de Dárdai, Nikolic és Rossi is mögötte van – NB I-es és magyar edzők a világranglistán