A Senica elleni hazai bajnokin mutatkozott be a DAC kispadján a Kisvárdáról távozó portugál vezetőedző, Joao Janeiro, aki a kezdőcsapatba jelölte Schäfer Andrást és Hahn Jánost is.

A dunaszerdahelyi klubhonlap tudósítása szerint az első nagyobb lehetőség Hahn nevéhez volt köthető, de kísérletét, de a vendégek kapusa leért a bal kapufa mellé tartó labdára, majd Schäfer is közel járt a gólhoz a 28. percben, Ravas viszont ismét bravúrozott. A szünetig a Senica kétszer is betalált, ám les miatt mindkét gólt érvénytelenítette a játékvezető.

A fordulás után a vendégek támadója, Sumbera durrantott fölé egy százszázalékos ziccert, majd a DAC-nál csereként pályára lépő Andzouana és Hahn került helyzetbe, de mindketten pontatlanok voltak. A 64. percben ismét megúszta a kapott gólt a DAC, ezúttal a kapufa segítette ki őket, majd két percre rá már a harmadik olyan gólját lőtte a Senica, amit végül visszavont a spori – ismét les miatt. A 66. percben megszerezte a vezetést a DAC: Krstovic passza után Moumou lőtte ki a hosszú sarkot.

Ez pedig a három pontot is jelentette, hiszen újabb gól nem esett. Janeiro győzelemmel mutatkozott be a kispadon, a DAC pedig a negyedik helyre ugrott.

Szlovák bajnokság, 15. forduló

DAC Dunaszerdahely–Senica 1-0 (Moumou 68.)