Újabb brazil játékost figyel a Vidi Bulgáriában – másik NB I-es csapat is képben lehet

A bolgár sajtó információi szerint könnyen előfordulhat, hogy télen Magyarországra szerződik a CSZKA Szófia kapusa, aki iránt tudomásuk szerint a Vidi és egy másik NB I-es csapat is érdeklődik. Ő lehet a kiszemelt – kattints!

Megijedt a Szoboszlai-üzlettől az Arsenal: “Voltak fenntartásaik, azonnali megoldást akartak”

Egy angliai átigazolási szakértő szerint az Arsenal ugyan komolyan fontolgatta Szoboszlai Dominik szerződtetését, de nem voltak benne biztosak, hogy a 20 éves magyar rögtön a segítségükre lehet. A részletek itt! 

A bolgár elnök az új NB I-es igazolásról: “Ez a legnagyobb árulás nekem és a klubnak” – máshol háromszor annyi pénzt kapott volna

Keményen kritizálta a bolgár sajtónak adott nyilatkozatában a Kisvárda új játékosát a Szlavia Szófia elnöke. Sztefanov a nyilatkozatok értelmezése szerint azt siratja, hogy így a klub nem jutott bevételhez, ezért preferálta volna az oroszországi klubváltást a kisvárdai szerződés helyett.

Már újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről, pletykáról, tényről beszámolunk. A folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkat, itt találod meg! Nézz vissza naponta többször is!