Délelőtt írt még arról a csakfoci.hu, hogy a szabadon igazolható magyar válogatott támadó, Ugrai Roland karrierje során először igazolhat külföldre, ugyanis a görög élvonalban szereplő Atromitosz szerződtetné.

Nemrég aztán hivatalossá vált, hogy Ugrai légiósnak állt, a görögök bejelentették, hogy két évre aláírt az athéni gárdához, Yiannisz Angelopoulosz technikai igazgató társaságában. A 17-es mezt viseli majd új csapatánál a legutóbb Diósgyőrben szerepelt 5-szörös magyar válogatott támadó, akire a csatárok mögötti pozícióban számítanak elsősorban klubjánál.

Számomra egy valóra vált álom, hogy aláírtam, hiszen hazámon kívül nem játszhattam még. Az Atromitosz egy meghatározó csapat a görög bajnokságnak, emiatt is bólintottam rá azonnal a megkeresésükre. Nagyszerűek a létesítmények és a körülmények, biztos vagyok benne, hogy jó évünk lesz majd. Megyeri Balázs csupa jót mondott a csapatról, nagyon várom már, hogy pályára léphessek az Atromitosz mezében – mondta a csatár az aláírást követően.

Az Atromitosz jelenleg az 5. helyen áll a görög bajnokságban és az Európa Liga-selejtezőiben is szerepelhetett.