A ZTE még fárasztja a nagy igazolásokat: “A nyári erősítések korrigálására télen van lehetőség”

Sallói István, a ZTE sportigazgatója évértékelő interjút adott, amelyben több témakört is érintett. A részletekért kattints ide!

A CSZKA Moszkva kinézte magának Nagy Ádámot

Orosz lapinformációk szerint a helyi bajnokság egyik élcsapata, a CSZKA Moszkva Nagy Ádám, a Bristol City magyar válogatott középpályása iránt érdeklődik. Bővebben itt!

NB I: A bolgár sajtó a Fradival és a Vidivel ugyanazokat a játékosokat boronálta össze

Bolgár lapértesülések szerint a címvédő és listavezető Ferencváros mellett a MOL Fehérvár FC is ajánlatot tett Gaius Makouta-ért és Gustavo Busatto-ért, a zöld-fehérek szurkolói oldala szerint viszont erre nem került sor.
A részleteket itt olvashatod!

Rebrové a BL-pénz 20 százaléka – külföldi háttéranyag a Fradi-edző fizetéséről és jövőjéről

Ukrajnai sajtóhírek szerint Szergej Rebrov komoly, milliárdos nagyságrendű összeget könyvelhetett el a kiváló BL-szereplésnek is köszönhetően 2020-ban. Ezt írják kint a Fradi-edző fizetéséről, bónuszáról, ferencvárosi jövőjéről és külföldi kérőiről. Bővebben itt!

Már újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden első- és másodosztályt érintő átigazolási hírről, pletykáról, tényről beszámolunk. A folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkat, itt találod meg! Nézz vissza naponta többször is!