A Fradi és a Vidi egy csatárt figyelt, külföldre igazolt a Loki játékosa – napi átigazolási hírek

Ha napközben nem tudtad minden hírünket az oldalunkon, illetve folyamatosan frissülő rovatunkban elolvasni, akkor itt mindent megtalálsz egy helyen. Öt perc alatt átfuthatod a történéseket, de ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor a linkekre kattintva a teljes sztorikat is elolvashatod!

Hagi kiakadt: “A szomszédaink folyamatosan felvásárolják a játékosainkat” – a románok szerint a Fradi és a Vidi is nézegette a gólvágót

A szezon korábbi szakaszában a Ferencváros és a MOL Fehérvár FC is is figyelemmel követte a román gólvágót. Ő áll a célkeresztben – kattints!

Görögországban folytatja a Loki támadója, magyar csapattársa is lesz – hivatalos

A görög élvonalbeli AEL Larissza hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Nikola Trujicsot, a DVSC korábbi szerb támadóját. Itt vannak a részletek! 

Újabb kérő: Madridban is szívesen látnák Szoboszlait – sajtóhír

Ismét elkezdődtek a találgatások Szoboszlai Dominik jövőjét illetően. A legfrissebb sajtóhírek szerint az Atlético Madrid kívánságlistáján szerepel a Salzburg magyar válogatott középpályása.


Dibusz ügyét is érinti a belga klub bejelentése, ennél a csapatnál fejlődhet tovább az MTK tehetsége. Minden első- és másodosztályt, illetve a magyar légiósokat érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!