A forduló válogatottja

Király (Haladás) – Kinyik (DVSC), Ristevski (Vasas), Bosnjak (Haladás) – Burmeister (Vasas), Paintsil (FTC), Bertus (Paks), Hajdú (Paks) – Varga (FTC), Tabakovic (DVSC), Remili (Vasas)

A forduló cseréje: Daru Bence (Paks)

A forduló edzője: Michael Oenning (Vasas)


Király Gábor (Haladás)

Végig magabiztosan állt a kapuban. A második félidőben volt két nagy védése Nagy Dániel próbálkozásait követően.

Kinyik Ákos (DVSC)

Keményen és határozottan futballozott, az első félidőben volt egy hatalmas mentése Zsiga lövését követően.

Kire Ristevski (Vasas)

A védelem oszlopa volt, úgy játszott, ahogy az előző idényben már megszokhattuk tőle. Fejelt egy szép gólt, amellyel a Vasas átvette a vezetést.

Predrag Bosnjak (Haladás)

A szombathelyiek legjobbja volt.  Beadásai rendre veszélyt jelentettek, egy ilyen után lőtte Williams a győztes találatot.

Felix Burmeister (Vasas)

Ezúttal új poszton, a középpálya jobb oldalán kapott lehetőséget. Élt is vele, amit két parádés gólja bizonyít.

Joseph Paintsil (Ferencváros)

A ghánai játékos második Fradi-meccsén a második gólját szerezte. Ezúttal is látszott, hogy technikailag képzett, fizikálisan pedig kiemelkedik a mezőnyből.

Bertus Lajos (Paks)

A pontrúgásai rendre veszélyesek voltak, passzai pedig pontosak. A 40. percben ő juttatta vezetéshez a zöld-fehéreket.

Hajdú Ádám (Paks)

Hatalmas mezőnymunkát végzett, kiválóan segítette a támadásokat, adott egy gólpasszt a mindent eldöntő harmadik találat előtt.

Varga Roland (FTC)

Ebben a szezonban bombaformában futballozik, a Honvéd ellen duplázni tudott, így már 10 találatnál jár, amivel vezeti a góllövőlistát.

Haris Tabakovic (DVSC)

Jól tartotta meg a labdákat a védők gyűrűjében, sokat birkózott, az első félidő végén pedig három pontot érő gólt fejelt.

Remili Mohamed (Vasas)

Adott egy gólpasszt, ezzel főszerep jutott neki a Vidit verő Vasasban. Hátul is volt egy nagy mentése, elöl pedig nem tudták tartani a fehérvári védők.

A forduló cseréje: Daru Bence (Paks)

Húsz percet kapott csereként és megszerezte első paksi találatát, közvetlenül a lefújás előtt pedig kiosztott egy gólpasszt.

A forduló edzője: Michael Oenning (Vasas)

Kiváló taktikával küldte pályára csapatát az esélyesebb és a fordulóig veretlen Videoton ellen. Az első negyedórát leszámítva a fehérváriak nem tudtak kibontakozni, a Vasas sok labdát szerzett a középpályán, a pontrúgásokat pedig tökéletesen használta ki.