A 19. forduló válogatottja:

Király (Haladás) – Holender (Honvéd), Wils (Haladás), Lipták (DVTK), Bosnjak (Haladás) – Mészáros (Haladás), Vela (DVTK), Kamber (Honvéd), Gazdag (Honvéd), Ugrai (DVTK) – Diallo (Puskás Akadémia)

Király Gábor (Haladás)

Magabiztosan védett, a legnagyobb bravúrt a második félidőben mutatta be, amikor kiütötte Lazovic 11-esét.

Filip Holender (Honvéd)

Sokat futott, hatékonyan segítette a támadásokat, az ő beadása után született meg a kispestiek győztes találata.

Stef Wils (Haladás)

A belga védő 38 fokos lázzal, beinjekciózva vállalta a játékot, ez azonban nem látszott a produkcióján. Ezúttal is sok fejpárbajt nyert, igazi oszlopa volt a védelemnek.

Lipták Zoltán (DVTK)

A védelem oszlopa volt, ezúttal a szokásosnál is nagyobb szükség volt az átlagon felüli fejjátékára.

Predrag Bosnjak (Haladás)

Bejátszotta a teljes baloldalt, több fontos megelőző szerelést is bemutatott. A 92. percben egy labdaszerzés, majd egy sprint után gyönyörű gólpasszt adott.

Mészáros Karol (Haladás)

Hipp érkezése után szinte megtáltosodott. A Ferencváros után a Videoton ellen is nagyon fontos gólt lőtt, ráadásul most kiharcolt egy 11-est is.

Gazdag Dániel (Honvéd)

A kispesti középpálya legaktívabb tagja volt. A második félidő közepén a Lanzafame által lekészített labdát szépen lőtte a hálóba.

Diego Vela (DVTK)

Gyors volt és szinte tarthatatlan, egy higgadt csel után ő adta a gólpasszt Busainak., amivel eldőlt a mérkőzés.

Djordje Kamber (Honvéd)

Stabilitást adott a Honvéd középpályás sorának, a megszerzett labdákat 80 százalékos pontossággal játszotta meg, ráadásul az ellenfél térfelén is aktív volt.

Ugrai Roland (DVTK)

Mindhárom diósgyőri gólban benne volt. Az elsőt ő maga szerezte, a második előtt gólpasszt adott, míg a harmadiknál az ő beadását követően passzolt Vela Busai elé.

Ulysse Diallo (Puskás Akadémia)

A mezőny legjobbja volt az Újpest elleni mérkőzésen. A meccs elején vezetést szerzett csapatának, majd még az első félidőben kiosztott egy gólpasszt Perosevicnek.

A forduló edzője:

Michal Hipp (Haladás)

Bátor támadójátékot produkált a csapata a Videoton ellen is. A második félidőben több helyzetet is kidolgoztak és végül megérdemelten verték a fehérváriakat.