A 32. forduló válogatottja

Gróf (FTC) – Juhász (Fehérvár), Ristevski (Újpest), Szabó (Paks) – Simon (Újpest), Szakály (Paks), Windecker (Paks), Gazdag (Honvéd), Perosevic (Újpest) – Zsótér (Újpest), Sassá (Kisvárda)

Gróf Dávid (FTC)
Remekül helyettesítette Dibuszt a Vidi ellen. A z első félidőben Nikolics ziccerénél védte a legnagyobbat, de Hodzic bombáját is bravúrral tolta ki. A második félidőben Nego 6 méterről próbálkozott, ezúttal lábbal mentett óriást.

Juhász Roland (Fehérvár)
Rendkívül motivált volt az utolsó mérkőzésén. Az első félidő végén elvállalta a 11-est, amit értékesített, ezzel ő lett a meccs nyerőembere.

Kire Ristevski (Újpest)
Továbbra is remek formában van, jól oldotta meg védekező feladatát, de mégsem emiatt került be a csapatba. A 94. percben remekül érkezett az ellenfél kapuja elé és győztes gólt szerzett, amivel tulajdonképpen benntartotta az Újpestet.

Szabó János (Paks)
Folyamatosan húzóembere csapatának. Ezúttal is remek teljesítményt nyújtott. Már a meccs elején volt egy életerős lövése, majd a második félidő elején ő csúsztatott a gólszerző Gévay elé.

Simon Krisztián (Újpest)
Az edzőváltás óta megtáltosodott. Ezúttal is csapata legjobbja volt. A 20. percben volt egy kemény lövése, amit még védett a kapus, nem sokkal később azonban egy akrobatikus mozdulatot követően szerzett vezetést csapatának.

Szakály Dénes (Paks)
Pontrúgásai rendre veszélyesek voltak. Az első találatot megelőzően ő tekert kapura, majd a kipattanót Windecker fejelte be. A második gólnál pedig ő ívelte középre a labdát.

Windecker József (Paks)
Két fejesgóljával keretbe foglalta a mérkőzést. Végig kapura veszélyesen futballozott, duplázásának köszönhetően a meccs embere lett és reális esélyük maradt az NB I-es tagság kiharcolására.

Gazdag Dániel (Honvéd)
Egyértelműen övé a forduló gólja. A 65. percben 18 méterről szenzációsan emelt a kapus felett a hálóba. Emellett az első félidőben is szerzett egy klasszis találatot, amikor 15-ról a bal sarokba küldte a labdát.

Antonio Perosevic (Újpest)
Menetrend szerint érkeztek balról a pontos beadásai, nem tudták őt levédekezni a zalaegerszegiek. A vezető gól előtt is ő centerezett középre.

Zsótér Donát (Újpest)
Rendkívül aktív volt, bejöttek a cselei, jól hozta játékba társait. Az első félidőben volt egy remek megmozdulása: éles szögből, kapásból megküldte a labdát, ami a kapufán csattant. Ha bemegy, a forduló gólja lehetett volna.  A lilák vezető találata előtt ő eszmélt elsőként, lövése ugyan kijött a kapusról, de Simon nem hibázott.

Sassá (Kisvárda)
Csak a második félidőben lépett pályára, de egyértelműen fellendítette a várdaiak támadójátékát. Úgy tűnt, gólja három pontot és biztos NB I-es tagságot ér, de a 94. percben a felcsútiak egyenlítettek.

A forduló cseréje: Haruna Garba (DVSC)
A nigériai támadó az utolsó percben fejelt győztes gólt, igaz, lesről tette, de mivel a játékvezető megadta, így ő lett a meccs hőse és életben tartotta a Loki bennmaradási esélyeit.

A forduló edzője: Predrag Rogan (Újpest)
Bátor támadójátékot mutatott be csapata, akár egy gólzáporos meccs is lehetett volna belőle. Végig mentek a győztes gólért, ami végül a 94. percben született meg.