A 13. forduló válogatottja:

Tujvel (Mezőkövesd) – Habovda (Balmazújváros), Juhász (Videoton), Litauszki (Újpest), Stopira (Videoton) – Kiss T. (Haladás), Sigér (Balmazújváros), Simon Á. (Paks), Mlinar (Mezőkövesd) – Böde (FTC), Joannidisz (DVTK)

Tomás Tujvel (Mezőkövesd)

Ezúttal nem volt kiemelkedő kapusteljesítmény. A kövesdiek hálóőre nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt, két nagy védéssel járult hozzá ahhoz, hogy csapata egy pontot szerzett.

Jurij Habovda (Balmazújváros)

Jól oldotta meg a védekező feladatát, de a támadásokat is hatékonyan segítette. A második gólban elévülhetetlen érdemei voltak.

Juhász Roland (Videoton)

Ezúttal védőként kevés dolga akadt. A felcsútiak kapuja előtt azonban rendre veszélyt jelentett, a 88. percben ő szerzett vezetést csapatának.

Litauszki Róbert (Újpest)

A vereség ellenére a lilák legjobbja volt. Határozottan és agresszívan játszott, a párharcai többségét megnyerte.

Stopira (Videoton)

Mivel csapata 90 percen keresztól szinte támadott, védekeznie nagyon keveset kellett, ellenben rengeteget futott és beadása szinte mindig veszélyt jelentettek.

Kiss Tamás (Haladás)

A mindössze 16 éves középpályás ezúttal is bátran játszott, rúgott egy bombagólt, így már két találatnál jár októberben.

Sigér Dávid (Balmazújváros)

Sokat változtatta a helyét, az újonc legjobbja volt, nem mellékesen szerzett egy gólt.

Simon Ádám (Paks)

Rendkívül érett futballt mutatott be, jól fogta össze a paksiak középpályáját és egy szép csúsztatással ő szerzett vezetést csapatának.

Frano Mlinar (Mezőkövesd)

A horvát középpályás most játszott először végig 90 percet és máris meghálálta a bizalmat. A kövesdiek legjobbja volt, az egyenlítő találat előtt ő adta a gólpasszt.

Böde Dániel (FTC)

Ahogy a válogatott utolsó vb-selejtezőjét, a derbit is ő döntötte el. Ezúttal is jól használta ki testi erejét és fejesével szemben nem volt ellenszere az Újpestnek.

Nikolaosz Joannidisz (DVTK)

Tőle indult az első gólt megelőző támadás, majd a 93. percben hidegvérrel értékesített egy 11-est, amivel legyőzték a bajnokot.

A forduló cseréje:

Bacsa Patrik (DVTK)

Jól szállt be a meccsbe, kiharcolt egy 11-est, más kérdés, hogy ezt még Ugrai kihagyta.

A forduló edzője:

Horváth Ferenc (Balmazújváros)

Édesanyja elvesztését követően négy nappal, tökéletes taktikát kidolgozva győzték le a Vasast idegenben.