A 13. forduló válogatottja

Gróf (Honvéd) – Blazic (Ferencváros), Hegedűs (Puskás Akadémia), Ristevski (Újpest) – Nego (Vidi), Bőle (Ferencváros), Pátkai (Vidi), Sigér (Ferencváros), Huszti (Vidi) – Hodzic (Vidi), Holender (Honvéd)

Gróf Dávid (Honvéd)

Kevés dolga akadt, de azt hiba nélkül oldotta meg. A mérkőzés elején Gosztonyi 17 méteres lapos lövését szedte ki a jobb sarok elől. A folytatásban többször is jól mozdult ki a kapujából, a kisvárdaiak nem tudtak túljárni az eszén.

Miha Blazic (Ferencváros)

A Fradi csapatából a legmagasabb InStat-adattal ő zárta az örökrangadót. 83%-ban megnyerte a párharcait, ez még a ferencvárosiak viszonylatában is kiemelkedő adat volt. Ő szerezte a legtöbb labdát a mezőnyben, és azokat szinte teljes egészében pontosan játszotta meg. Neki is szerepe volt abban, hogy a kék-fehérek nem jutottak igazi helyzetig a rangadón.

Hegedűs János (Puskás Akadémia)

Volt ugyan egy hibája, amiből csaknem gólt kapott csapata, de háromszorosan is jóvá tette a bakiját. Az elpasszolt labda után azonnal szerelte a gólhelyzetbe kerülő Tajtit, majd az ő csúsztatása után szerzett vezetést Arabuli, a 88. percben pedig egy 30 méteres szabadrúgást zúdított a kapuba, ami három pontot ért.

Kire Ristevski (Újpest)

Stabilitást adott az újpesti védelemnek. Nem tudták őt átjátszani a szombathelyi támadók, rendre jó ütemben szerelt és a párharcokat is megnyerte.

Loic Nego (Vidi)

Szinte már csatárt játszott a jobbhátvéd. Agresszívan támadta a kaput, minden akcióban benne volt. Egy hidegvérű csel után ő szerezte csapata második találatát.

Bőle Lukács (Ferencváros)

Csapata egyik legjobbja volt, nem tudták őt tartani. Higgadt találata megnyugtatta a hazaiakat, akik ezután még magabiztosabban futballozhattak.

Pátkai Máté (Vidi)

A szezon legjobb teljesítményét nyújtotta, a Vidi vezére volt. Két góljával hatalmas érdemei voltak abban, hogy a fehérváriak magabiztos győzelmet arattak.

Sigér Dávid (Ferencváros)

Sokat mozgott a középpályán, többször változtatta a helyét. Egy remek mozdulat után nagy gólt lőtt az MTK-nak, ami az első találata volt a Fradiban.

Huszti Szabolcs (Vidi)

Főleg a beadásai voltak veszélyesek, adott egy gólpasszt, de további két találatnál is tőle indult az akció.

Armin Hodzic (Vidi)

Ő szerezte a Vidi harmadik gólját Huszti szabadrúgása után, amivel bebiztosította csapata győzelmét. Végig veszélyesen futballozott, és két gólpasszt is kiosztott.

Filip Holender (Honvéd)

A kispestiek legjobbja volt, folyamatosan veszélyt jelentett a kapura. Kétszer is betalált a Kisvárdának, amivel eldöntötte a találkozót.


A forduló cseréje: David N’Gog (Honvéd)

Remekül szállt be. Előbb adott egy gólpasszt Holendernek, majd ő maga is bevette a kisvárdai kaput.

A forduló edzője: Marko Nikolics (Vidi)

A mérkőzés után európai szintű produkcióról beszélt a Vidi edzője. Tény, hogy a játék szinte minden elemében átlagon felüli teljesítményt nyújtott csapata. Remekül védekeztek, az ellenfél kapuja előtt pedig határozottak voltak.