NB I, a 13. forduló válogatottja

Dombó (Kisvárda) – Osváth (Paks), Bobál (ZTE), Tamás (Honvéd) – Szánthó (ZTE), Laidouni (Ferencváros), Kulcsár (Budafok), Bertus (Paks) – Mak (Ferencváros), Miovski (MTK), Zimonyi (ZTE)

Dombó Dávid (Kisvárda)

Már a 10. percben bemutatott egy nagy bravúrt van Nieff életerős lövésénél. Remekül együtt élt a játékkal, a második félidőben több jó kimozdulása is volt és végül kapott gól nélkül hozta le a meccset.

Osváth Attila (Paks)

Ahogy azt már megszokhattuk tőle, rengeteget dolgozott. Védő létére aktívan segítette a támadásokat, beadásai pontosak voltak és egy jó lövéssel is felhívta magára a figyelmet.

Bobál Dávid (ZTE)

Csapatkapitányként igazi vezérként futballozott, jól fogta össze a védelmet és szükség esetén kisegítette a társait.

Tamás Krisztián (Honvéd)

Nagyon aktív volt a bal szélen. A 20. percben egy hosszú sprint után 8 méterről kilőtte a bal sarkot, ezzel szerzett vezetést a Honvédnak. A folytatásban is sokat volt játékban, rendre felzárkózott a támadásokkal.

Szánthó Regő (ZTE)

Az egerszegiek legaktívabb tagja volt a 20 éves játékos. Előbbi adott egy gólpasszt Zimonyinak, majd kiharcolt egy szabadrúgást, amiből szintén gól lett, a hajrában pedig a harmadik találattal lezárta a meccset.

Aissa Laidouni (Ferencváros)

Hónapok óta biztos pont a Fradi középpályáján. Jól szűrt, emellett pontos labdákkal hozta helyzetbe a támadókat. A harmadik találat előtt pazar gólpasszt osztott ki Uzuninak.

Kulcsár Kornél (Budafok)

Folyamatosan az újonc vezéregyénisége. Az Újpest ellen is remekül játszott, kiharcolt egy 11-est, amit Kovács értékesített. Pontosak voltak az indításai, jól hozta magát helyzetbe, ha van egy kis szerencséje, gólt is szerezhetett volna: a második félidőben estében lőtt kapura, a vendégek a gólvonalról mentettek.

Bertus Lajos (Paks)

Ezúttal is csapata egyik legjobbja volt. Rendre ültek a passzai, a beadásai. A mérkőzés hajrájában pontosan ívelt Ádám fejére, aki nem hibázott, így a paksiak legyőzték a Fehérvárt.

Zimonyi Dávid (ZTE)

Először volt kezdő a 22 éves támadó és egy remek összjáték után góllal hálálta meg a bizalmat. Sokat volt játékban, lekötötte a védők figyelmét.

Bojan Miovski (MTK)

Nagyot küzdött a kispesti védőkkel, ám hiába őrizték végig szorosan, egy nagyszerű megmozdulással a hálóba fejelt, visszahozva ezzel a meccsbe a végül ki is egyenlítő MTK-t. A nyáron igazolt észak-macedón támadó a szezon nagy felfedezettje, hiszen eddigi 11 tétmeccsén már 8 találatnál jár a kék-fehéreknél.

Robert Mak (Ferencváros)

Egyre több lehetőséget kap Rebrovtól, amit rendre jó játékkal hálál meg. Gól ugyan nem szerzett, de a meccs elején kiosztott egy gólpasszt Baturinának, majd pedig Zubkovnak. A második félidőben ő maga is betalálhatott volna, de lövését bravúrral ütötte ki Antal.

A forduló cseréje: Ádám Martin (Paks)

Jó formában van a paksi támadó. Ezúttal csereként beállva fejelt győztes gólt a Vidi ellen. Az elmúlt négy fordulóban háromszor is eredményes volt.

A forduló edzője: Boér Gábor (ZTE)

Koronavírus megtépázta csapatát, ezáltal hullámvölgybe is kerültek. Sok játékost kicserélt a kezdőben Zimonyi például először volt a kezdőcsapat tagja és azonnal gólt rúgott. Gyakorlatilag lefocizták a sokkal jobb kerettel rendelkező Mezőkövesdet.