Mint korábbi cikkünkben is jeleztük, szombaton délelőtt 3-0-s győri vezetésnél félbeszakadt az ETO FC-DVSC U16-os bajnoki, mivel több játékos is rosszullétre panaszkodott, és elhagyta a pályát. A mérkőzésnek volt olyan szakasza, amikor csak 7 debreceni futballista volt a pályán, és ezért végül a meccs befejezéséről rendelkezett a játékvezető.

A mérkőzés lefújása után Kerekes Zsombor, a debreceniek edzője már jelezte a csakfoci.hu-nak, hogy az előző napi vacsorára gyanakodnak. Azóta a csapat úton van már Debrecenbe, és a buszon ismét elértük Kerekest, aki elmondta valamennyi fiatal játékos a buszon ül, senkit nem kellett orvoshoz vinni, viszont a buszvezető kivételével mindenki folyamatos rosszullétre panaszkodik.

Nehéz utunk van, eddig is megálltunk már párszor, és még meg is fogunk szerintem, mert valakinek mindig tünetei vannak.

Csak a játékosok vannak rosszul?

Nem, a buszvezetőnkön kívül azt hiszem mindenki. Én magam is nem tudom már hányszor voltam WC-n, de a kapusedzőnk is gyakran jár oda, és a srácok közül is mindenki produkált már tüneteket.

Egyedül a buszvezető van teljesen jól, ebből azt gyanítjuk, hogy a tegnapi vacsoránál a hússal lehetett gond, mivel a buszvezetőnk volt az egyetlen, aki a húsból nem evett csak a tésztából.

Mi volt a menü?

Makaróni volt hússal, és azt gyanítjuk, hogy a hússal lehetett valami gond, de ezt csak arra alapozzuk, hogy ahogy említettem a buszvezetőnk a húsból nem evett, és ő jól van. Reméljük, ha lassabban is, de rendben hazaérünk, és holnapra ez már csak egy nem túl kellemes emlék lesz mindannyiunknak.

(A cikket illusztráló fotó a DVSC U16-os csapatának korábbi bajnoki mérkőzésen készült.)

Több játékos rosszulléte miatt félbeszakadt a Győr-DVSC U16-os bajnoki