A félidőben, 3-0-s hazai vezetésnél félbeszakadt a szombat reggel 10 órakor kezdődő ETO FC Győr-DVSC-DLA U16-os élvonalbeli bajnoki.

Honlapunk úgy értesült, a találkozónak azért kellett véget vetni, mert a pályán mindkét csapatból több játékos is hasmenésre panaszkodott, volt olyan időszaka az első játékrésznek, amikor a debreceniek közül csak 7 játékos tartózkodott a pályán egyszerre. A csakfoci.hu információit a DVSC U16-os együttesének edzője, Kerekes Zsombor is megerősítette.

– Azt gyanítjuk, hogy a péntek esti vacsora okozhatott problémát, szinte az egész csapatnak hasmenése volt. Egyesével kéredzkedtek le a pályáról a játékosok és végül úgy döntöttünk, hogy a félidőben hagyjuk abba a meccset, mert ennek így nem volt sok értelme. Hallottuk, hogy a győriek közül is volt néhány játékosnak ilyen problémája a találkozó közben, feltehetően azoknak, akik péntek este ugyanott vacsoráztak, mint mi, a csapattal ugyanis már a bajnokit megelőző délután megérkeztünk Győrbe – vázolta fel a helyzetet a csakfoci.hu-nak Kerekes.

(A cikket illusztráló fotó a DVSC U16-os csapatának korábbi bajnoki mérkőzésen készült.)