A Bese Barnabás fémjelezte Le Havre a forduló előtt még veretlen, két győzelemmel és egy döntetlennel álló Lens otthonában lépett pályára a francia másodosztály negyedik körében.

A magyar válogatott védő kezdőként végigjátszotta az összecsapást, és nemcsak a védőfeladatát látta el jól, hanem a kapu előtt is hatékony volt. A gól nélküli első félidőt követően egy perc sem sem kellett a második játékrészben a hazaiak vezető találatához, ám a Le Havre együttesét ez nem törte meg, a 66. és a 84. perc között három gólt lőve fordította meg az összecsapást.

A vendégek harmadik találatát Bese jegyezte, aki remekül érkezett egy szöglet utáni beadásra és közelről a hálóba fejelt, kialakítva ezzel a végeredményt.

Bese gólja

Múlt héten parádés játékkal mutatkozott be az angol másodosztályú Bristol City együttesében Nagy Ádám, így egyáltalán nem volt meglepő, hogy a QPR elleni szombati bajnokin is a kezdőcsapatban szavazott neki bizalmat edzője.

A magyar válogatott labdarúgó pedig ott folytatta, ahol abbahagyta, ezúttal is magabiztos játékkal tűnt ki a középpályán, a 35. percben pedig megszerezte első gólját új csapatában egy remek lövéssel, amivel 1-0-ra alakította az állást. A 24 éves játékos egy kipattanó labdát lőtt a hálóba nagy erővel 17 méterről. Sajnos néhány perccel később Nagy egy kapu előtti mentésnél bokasérülést szenvedett, ápolásra szorult, és az első félidő hátralévő részére ugyan visszatért a pályára, ám a szünetben lecserélték.

A második játékrészben a korábbi Arsenal-támadó, Benik Afobe is betalált, így 2-0-ra nyert hazai pályán a Bristol.

Nagy Ádám gólja

Nagy Ádám megsérült