A csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy a görög élvonalbeli Atromitosz ötszörös magyar válogatott támadója, Ugrai Roland a keretátalakítás miatt távozhat a görög klubtól. Bár a 27 éves játékos tavaly 13 hónap után gólt szerzett, szerda este közös megegyezéssel felbontották a szerződését.

Az Atromitosz rövid közleménye szerint Ugrai

az elmúlt hetekben súlyos, személyes problémákról folytatott egyeztetést a vezetőséggel, melyet a görög csapat elfogadott, és engedélyt adott neki a távozásra.

Ugrai a hivatalos bejelentés után a közösségi oldalán is elbúcsúzott a klubtól.

Atromitosz, mindent nagyon köszönök! Az élet néha furcsa, amely szokatlan dolgokat hoz magával, nehéz döntéseket, de remélem, hogy látjuk még egymást a jövőben – írta az Instagram-oldalán a csatár, aki másfél év alatt összesen 24 tétmeccsen lépett pályára a görög első osztályban, ezeken 5 gólt szerzett és egy gólpasszt jegyzett.

Ugrai a görögöket megelőzően a Diósgyőrben, a Haladásban és a Ferencvárosban szerepelt, az utóbbi időben nem számított rá Savvas Pantelidis vezetőedző. Legutóbb január 14-én, a Volosz elleni kupameccs visszavágóján csereként beállva 28 percet játszott.

Ugrai: “Éreztem, száműzni fognak, egy hónap alatt nem tanultam meg újra focizni”