FRISSÍTÉS

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy Dzsudzsák Balázs az al-Ain-ban folytatja pályafutását.

“Nagyon boldog vagyok, hogy a régió egyik legjobb csapata igazolt le.” – idézik a magyar válogatott csapatkapitányát.


Hétfőn este érkezett a váratlan hír: Dzsudzsák Balázzsal szerződést bontott az az egyesült arab emírségekbeli Ittihad Kalba, amely alelnöke ezt követően keményen kritizálta a magyar játékost, akit sokkolt a távozása.

Ezt követően nem kellett sokat várni arra, hogy az arab lapok két csapattal is összeboronálják a magyar válogatott szélsőt, a legfrissebb információk szerint pedig péntekre már el is dőlt, hol folytatja pályafutását honfitársunk.

Egybehangzó arab sajtóhírek szerint Dzsudzsák Balázs a szintén az arab emírségekbeli élvonalban szereplő Al-Ain játékosa,

órákon belül hivatalosan is bejelenthetik. Egyes oldalak már hivatalosnak is vélik a transzfert, ám az Al-Ain klubhonlapja egyelőre még nem jelezte Dzsudzsák szerződtetését. A hírek szerint a magyar játékost az ázsiai Bajnokok Ligájába nem nevezhetik, csak a bajnokságban szerepelhet.

Az Al-Ain jelenleg a 4. helyen áll a ligában, jobban szerepel mint Dzsudzsák előző csapata, az Ittihad Kalba, amely a 11. a tabellán.

Dzsudzsák: “Sokkolt a döntés” – először szólalt meg a váratlan távozása óta