Németh-parádé Amerikában

Remekelt Németh Krisztián és együttese, a Sporting Kansas City. Az észak-amerikai profi ligában szereplő kansasi csapat szombat este a Montreal Impact ellen lépett pályára, és nem is maradt adós a gólokkal és a jó játékkal.

A mérkőzést végigjátszó magyar válogatott támadó szerezte 7-1-re diadalmaskodó csapata második, ötödik és hetedik gólját. Mesterhármasával ő lett a liga történetének második olyan magyar játékosa, aki egy bajnokin három gólig jutott.

A Kansas másik két magyar játékosa nem lépett pályára: Baráth a kispadon ült, Sallói pedig sérülés miatt nem került a keretbe. Némethék a kiütéses győzelem után a tabella harmadik helyén állnak.

Nikolicsék öngóllal nyertek

Nikolics Nemanja a 80. percig volt a pályán a Chicago Fire New York Red Bulls elleni bajnokiján. Légiósunk együttese egy 49. percben született öngóllal gyűjtötte be a három pontot, ami az első bajnoki sikert jelentette számukra az idényben.

Interjú: “Én is hallottam, hogy távozhatok Chicagóból” – Nikolics libabőrös lett a magyar-horvát alatt

Gyurcsó csereként beállva döntött

Gyurcsó Ádám a félidőben érkezett a pályára, a 91. percben pedig ő biztosította be csapata, a Hajduk Split győzelmét az Istra 1961 vendégeként. A ma tizenegyest is hibázó, de végül 2-1-re diadalmaskodó spliti gárda a horvát élvonal negyedik helyén áll.