A belga élvonal sereghajtójánál, a Cercle Bruges csapatánál 10 fordulót követően döntöttek úgy, hogy megválnak az eddigi szakvezetőtől, a francia Fabien Mercadaltól.

Utódjelöltjei között a magyar szurkolók számára is ismert nevek is felbukkantak a helyi sajtóban: a nieuwsblad.be arról számolt be, hogy a klubvezetés listáján szerepel többek között Bernd Storck és Georges Leekens neve is. Utóbbi kapcsán ugyanakkor gyorsan leszögezi a cikk, hogy a tavaly még a magyar válogatottat irányító, azóta pedig Tunéziát és Iránt is megjárt 70 éves trénernek szinte esélye sincs megkapni az állást, hiába jelentkezett be képviselői által.

Storck kapcsán még bármi elképzelhető, ugyanakkor a portál hozzáteszi, hogy az ugyancsak volt magyar kapitány a papíron leggyengébb élvonalbeli belga klubnál magasabb szintre vágyik – akár a bajnokságon belül -, így az ő érkezése is meglepetést jelentene. A nemzeti csapatunkat a 2016-os Eb-re kivezető szakember az előző idényben sikerrel irányította a Mouscron csapatát, de a nyáron távozott, és azóta hiába merült fel a neve a Genknél, a Brugesnél, sőt, a Honvédnál is, jelenleg nincs klubja az 56 éves edzőnek.