Ismét nekimentek a korábbi Vidi-edzőnek: “Nem lesz sikeres, nem irányított még egy komoly klubot sem”

Nehezen fogadják el Oroszországban Marko Nikolic kinevezését, ezúttal a korábbi Lokomotiv-elnök volt rossz véleménnyel a Fehérváron is megforduló trénerről.
Fotó: www.molfehervarfc.hu

Korábban már megírtuk, hogy rendkívül erős ellenszélben kezd új csapatánál, az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkvánál a korábbi Vidi-edző, Marko Nikolic, akivel szemben nem volt hiány ellenséges megnyilvánulásokból a klub közösségi oldalain.

A szerb szakembert újabb támadás érte, ezúttal a moszkvai együttes korábbi elnöke, Nikolaj Naumov elégedetlenkedését idézte a sportklub.rs.

– Nikolic nem lesz sikeres. Szjomin után egy kevésbé ismert szakember érkezik, aki még nem irányított egy komoly klubot sem – mondta Naumov Nikolicról, aki azt a Jurij Szjomint váltotta, aki 2016 augusztusa óta 147 találkozón vezette a Lokomotivot, amely a félbeszakított bajnokságában második helyen állt. – Biztos vagyok benne, hogy nem lesz képes megbirkózni a rá nehezedő nyomással. El kellett volna árulni a valódi okokat, hogy miért nem született megegyezés Szjominnal, nem pedig azt kommunikálni, hogy “szakmai okok” miatt távozik. Mitől félnek? Higgyenek nekem, a következő szezon kárba fog veszni, a Lokomotiv a 6. vagy 7. helyen fog végezni.

Marko Nikolic 2017 és 2019 között dolgozott Székesfehérváron, a csapattal bajnoki címet és Magyar Kupát is nyert, hivatalosan június elsejétől tölti be a moszkvaiak vezetőedzői posztját.