Továbbra sem csitulnak a kedélyek a görög focibajnokságban szereplő Olympiakosz háza táján. Korábban már beszámoltunk arról, hogy egy fejbe dobott edző miatt maradt el Európa egyik legdurvább rangadója, mostanra úgy tűnik újabb fejezet kezdődik a görög csapat életében.

A pireuszi gárda igen gyengén muzsikál a bajnokságban. Legutóbbi nyolc meccséből csak hármat nyert meg, címvédőként, jelenleg a harmadik a görög élvonal tabelláján, hátránya három pont az éllovas AEK Athénnel és egy a második PAOK-kal szemben.

Az Olympiakosz elnöke, Evangelosz Marinakisz a szombaton megrendezett Levadiakosz ellen 1-1-re végződő bajnoki után jelezte, a közelmúlt eseményei nem maradnak el büntetés nélkül.

A nulláról fogom újjáépíteni az Olimpiakoszt, amely olyan csapat lesz, amilyenről mindannyian álmodunk. A szurkolókkal együtt túl sokáig toleráltunk benneteket. Mától szabadságra mentek – fakadt ki az klub első embere, és 400 ezer fontos (125 millió forintos) pénzbüntetést szabott ki a játékosoknak. Hozzátette, hogy a “távozók” helyett az U20-as keret játékosai fognak játszani a következő találkozókon.