A belgiumi Het Laatste Nieuws c. lap számolt be arról, hogy a Cercle Bruges csapatában folytathatja pályafutását Eppel Márton. A hír szerint még nem dőlt el véglegesen a 28 éves csatár sorsa, de az biztos, hogy Bernd Storck szeretné csapatában tudni a korábbi NB I-es gólkirályt, akinek elsőként ő adott lehetőséget még 2017 júniusában (az oroszok elleni felkészülési meccsen) a válogatottban.

Eppel legutóbb a Kairat Almati játékosa volt, és a kazah futbalidényben 16 találattal a góllövőlista harmadik helyén végzett holtversenyben. Mint ahogy ő lett a magyar labdarúgás gólkirálya is 2019-ben – senki nem szerzett nála több bajnoki találatot a nemrég véget ért esztendőben. Mint a napokban kiderült, a korábban az MTK-nál, Hollandiában, Pakson, Dunaújvárosban és a Honvédnál is megfordult Eppelért Ázsiából is érdeklődtek, de ő szeretné Nyugat-Európában folytatni karrierjét, annak ellenére is, hogy anyagilag jobban járna egy esetleges keleti kalanddal.

A Cercle Bruges Storck irányításával a 16., azaz utolsó helyen telel a belga élvonalban, és mi sem mutatja jobban, hogy szükséges volna egy gólerős csatárra, mint hogy holtversenyben a második legkevesebbszer (21 meccsen 18-szor) talált be eddig az ellenfelek kapujába.

FRISSÍTÉS: A Cercle Bruges csütörtök későn este bejelentette Eppel érkezését. Egyelőre az idény végéig kötöttek szerződést a belgák a 28 éves támadóval.