A csakfoci.hu is beszámolt ciprusi sajtóhírekre hivatkozva, hogy a ciprusi élvonalban folytathatja pályafutását Lang Ádám, aki így továbbra is légiósként folytatja karrierjét.

A 26 éves, 26-szoros magyar válogatott játékost a korábbi információnknak megfelelően, csütörtökön a ciprusi élvonalban szereplő Omonia Nicosa hivatalosan is bemutatta, ahol három évre írt alá.

(…) Új fejezet kezdődik az életemben, kíváncsian várom, hogyan alakul a sorsom – nyilatkozta korábban Lang a csakfoci.hu-nak, és állítása szerint belső információk szivárogtak ki arról, milyen a viszony közte és edzője között.

Lang azután távozott a kolozsvári CFR Cluj labdarúgócsapatától, hogy a futballistára nem számított az edzője, Dan Petrescu, aki a román sajtóban azt mondta, Lang nem volt hajlandó a meccsek előtti úgynevezett összetartásokon a csapattal maradni. Így a védő kontraktusát felbontották, és szabadon igazolhatóvá vált.

A védő pályafutása során az Omonia Nicosia előtt a CFR Cluj színeiben 24 tétmeccsen lépett pályára, a kolozsváriakat megelőzően szintén légiósként szerepelt a francia másodosztályú Dijon, illetve a Nancy színeiben. Magyarországon pedig az akkori nevén még a Videoton, a Győri ETO és a Veszprém labdarúgóra is volt.

“Nem értem, hogyan történhetett meg ez” – Lang elmondta, miért kellett eljönnie Romániából