A lengyel Przegląd Sportowy cikke szerint Kádár Tamás ügyében valóságos rohamra számíthat a Lech Poznan hamarosan, miután a magyar válogatott védő nagyszerűen futballozott az Európa-bajnokságon a legjobb 16 közé jutott nemzeti csapatban. Mint arról mi is beszámoltunk, Kádár több mutatóban is kiemelkedőt produkált, így átlag feletti volt a szerelései és fejesei száma, de a passzolási hatékonysága is többek között.

A portál szerint egyértelműen megnőtt máris a kereslet a bekk iránt és valószínű, hogy klubja sem gördít akadályt Kádár távozása elé, ha a csapatnak is megfelelő ajánlat érkezik a védőért – ráadásul a légiós értéke is megnőtt a kiemelkedő Eb-produkcióval.

Kádár picit kinőtte már a lengyel bajnokságot, alighanem itt az ideje, hogy kipróbálja magát egy erősebb pontvadászatban is, egyértelműen megérdemelne egy jó szerződést a hozzáállása miatt – idézi a lap Piotr Rutkowskit, a Lech elnökét.

A cikkben hozzáteszik, hogy az érdeklődőket illetően egyelőre az angol és a görög vonal tűnt aktívnak, a Burnley-t, illetve az AEK Athént már emlegették kérőként. Sőt, egy brit lap már a Liverpool menedzserének, Jörgen Kloppnak is a figyelmébe ajánlotta Kádárt.

A csakfoci.hu megkeresésére Pataky Tibor, a játékost képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonos-igazgatója így nyilatkozott Kádár ügyéről:

Megerősíthetjük, hogy több országból is érdeklődnek Kádár Tamás iránt, konkrét érdeklődők is vannak már, de neveket nem mondhatunk. Napi kapcsolatban vagyunk a lengyel klub elnökével, Piotr Rutkowskival, valóban hajlik a klub is az eladásra – nyilatkozta a játékosügynök honlapunknak.